HET GVS-TEAM
GVS staat voor Ger Vellema Sporting

Waarom GVS voor u?
Door jarenlange ervaring in de autosport en met name in het Europees Kampioenschap Autocross heeft GVS de kennis in huis die u nodig bent voor een winnend concept!

Ger Vellema
Renze Vellema


Ger Vellema is dan ook de drijfveer achter GVS, die vanaf zijn geboorte al besmet is met het autocrossvirus, daar zijn vader zijn 1ste wedstrijd reed toen Ger nog maar 1 week oud was, sindsdien zijn ze beide op veel autocrosswedstrijden te vinden.

Door die jarenlange actieve deelname autocross, hebben beide dan ook zeer veel ervaring opgedaan in deze zeer mooie sport.
Sucessen werden gehaald in de diverse klassen door Renze Vellema, maar het echte succes kwam in 2003/2004 met Chris Waldschmidt, toen werd Chris Europees Kampioen in de Div 3A (tot 1600cc), met Ger als hoofdmonteur. In die jaren met Chris werd er veel geleerd door Ger tijdens alle Europese evenementen en buitenlandse contacten.

Dit alles resulteerde erin dat er in de winter van 2007/2008 de eerste GVS werd gebouwd, voor Glenn van Rosmalen, die er in zijn eerste volledige Europese seizoen gelijk 6de overall mee werd.

Tijdens de winter 2008 werden er aanpassingen aan de GVS001 gedaan en resultaat werd opnieuw geboekt, het maximale wat een autobouwer kan bereiken: Glenn werd Europees Kampioen 2009 Div. 3 (tot 4000cc) met de GVS001.
GVS